Ryzí kakao Ekvádor - Manabí
Toto Ryzí kakao pochází z nížin ekvádorského pobřeží v provincii Manabí, kde kakaovníky čerpají sílu z tropických pralesů, oceánského klimatu a vzácných odrůd Arriba Nacional s označním „fino de aroma“ pro které je region proslulý.
Kakaovníky zde rostou organicky, v tradičním agrolesním systému, který chrání půdu, podporuje biodiverzitu a nechává rostliny žít v přirozené harmonii s okolními stromy.
Kakaové boby se ručně sklízejí, pečlivě fermentují a pomalu suší na slunci, aby si uchovaly svou ryzí čistotu i autentické jemné chutě, které jim dává zdejší půda.
Čerstvé zpracování u nás v srdci Evropy, dodává kakau sametovou texturu, bohatost, jemné ovocné tóny a zemitou sladkost.
Jeho jemný, přirozeně povzbudivý charakter podporuje jasnou mysl, otevřené srdce a stabilní, příjemnou energii — ideální pro kreativní tvorbu, flow, rituály, meditaci i hluboké vědomé chvíle
Detailní popis produktu
Toto Ryzí kakao pochází z nížin ekvádorského pobřeží v provincii Manabí, kde kakaovníky čerpají sílu z tropických pralesů, oceánského klimatu a vzácných odrůd Arriba Nacional s označním „fino de aroma“ pro které je region proslulý.
Kakaovníky zde rostou organicky, v tradičním agrolesním systému, který chrání půdu, podporuje biodiverzitu a nechává rostliny žít v přirozené harmonii s okolními stromy.
Kakaové boby se ručně sklízejí, pečlivě fermentují a pomalu suší na slunci, aby si uchovaly svou ryzí čistotu i autentické jemné chutě, které jim dává zdejší půda.
Čerstvé zpracování u nás v srdci Evropy, dodává kakau sametovou texturu, bohatost, jemné ovocné tóny a zemitou sladkost.
Jeho jemný, přirozeně povzbudivý charakter podporuje jasnou mysl, otevřené srdce a stabilní, příjemnou energii — ideální pro kreativní tvorbu, flow, rituály, meditaci i hluboké vědomé chvíle
Čerstvě opražené a pomleté na velejemné kakao 20. 11. 2025




